MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dr Anna Żołnierczyk z Katedry Chemii Wydziału Nauk o...
fot. materiały prasowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Jak smakują owady? Pieczone karaczany i prażone larwy są zdrowe

Dr Anna Żołnierczyk z Katedry Chemii Wydziału Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Zobacz również

Piknik Rodzinny w Łubianie połączony z obchodami 80. rocznicy Boju pod Łubianą

NOWE
Piknik Rodzinny w Łubianie połączony z obchodami 80. rocznicy Boju pod Łubianą

Gm. Sławno. Czy należy się bać spotykając...? Zdjęcia

NOWE
Gm. Sławno. Czy należy się bać spotykając...? Zdjęcia

Polecamy

Ostrzeżenie IMGW przed burzami

Ostrzeżenie IMGW przed burzami

Przegląd tygodnia od 12.05 w Bartoszycach

Przegląd tygodnia od 12.05 w Bartoszycach

Noc Muzeów w Olsztynie! Program

Noc Muzeów w Olsztynie! Program